ЧИЙЗКЕЙК ОРЕО
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
* 3 ОПАКОВКИ ОРЕО
* МАСЛО - 0,80 ГРАМА
* КРЕМА СИРЕНЕ – 6 П. ПО 0,125 ГРАМА
* ЯЙЦА - 4 БРОЯ
* ТЕЧНА СМЕТАНА - 0,500 МЛ.
* ЦАРЕВИЧНО НИШЕСТЕ - 1 НАКЕТЧЕ
* ЕКСТРАКТ ВАНИЛИЯ - 2 БРОЯ
* НУТЕЛА - 0,400 ГРАМА
* ЗАХАР - 1 Ч.Ч.
* 2 МЛЕЧНИ ШОКОЛАДА НА ПЛОЧКА
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
1. МАХАМЕ КРЕМА ОТ СРЕДАТА НА БИСКВИТИТЕ И ГИ СМИЛАМЕ НА БЛЕНДЕР ДОКАТО СТАНАТ НА ТРОХИ
2. РАЗТАПЯМЕ МАСЛОТО НА ВОДНА БАНЯ И ГО ПРИБАВЯМЕ КЪМ НАТРОШЕНИТЕ БИСКВИТИ
3. ПОЛУЧЕНАТА СМЕС СЛАГАМЕ НА ДЪНОТО НА ТАВА С МАХАЩИ СТЕНИ И Я ЗАРАВНЯВАМЕ
4. ПРАВИ СЕ КРЕМ ОТ КРЕМА СИРЕНЕТО И 3/4 ЧАША ОТ ТЕЧНАТА СМЕТАНА РАЗБИВАМЕ С МИКСЕР И ДОБАВЯМЕ ЗАХАРТА, НИШЕСТЕТО, ВАНИЛИЯТА И ЯЙЦАТА КОЙТО ТРЯБВА ДА СА НА СТАЙНА ТЕМПЕРАТУРА.
5.1/3 ТА ОТ СМЕСТА СМЕСВАМЕ С 2/3 ОТ ШОКОЛАДА И РАЗБИВАМЕ С МИКСЕР
6. ЗАЛИВАМЕ БЕЛИЯ КРЕМ А ПОСЛЕ И ШОКОЛАДОВИЯ ВЪРХУ БЛАТА ОТ БИСКВИТИ И ПЕЧЕМ НА 150 ГРАДУСА ЗА ОКОЛО 45 МИНУТИ КАТО НЕ ОТВАРЯМЕ ФУРНАТА СЛЕД 45 МИНУТИ САМО ГАСИМ ФУРНАТА И ОСТАВЯМЕ ЧИЙЗКЕЙКА ОЩЕ ЗА ЧАС БЕЗ ДА ОТВАРЯМЕ ВРАТАТА НА ПЕЧКАТА
7.НА КОТЛОНА ЗАГРЯВАМЕ 0,250 МЛ ТЕЧНА СМЕТАНА И ПРИБАВЯМЕ ОСТАНАЛИЯ ШОКОЛАД ОТ НУТЕЛАТА И 0,200 ГРАМА ОТ ПЛОЧКИ ШОКОЛАД . РАЗТАПЯМЕ ДО ЕДНОРОДНА СМЕС И СЛЕД КАТО ЧИЙЗКЕЙКА И ШОКОЛАДА СЕ ОХЛАДЯТ СЕ ЗАЛИВА ОТГОРЕ НА ИЗПЕЧЕНИЯ СЛАДКИШ.
8.ЧИЙЗКЕЙКА ПРЕСТОЯВА 24 ЧАСА В ХЛАДИЛНИК
ДА ВИ Е СЛАДКО :)
Коментари
Публикуване на коментар