СЛАДКИШ С ИЗВАРА И КЪПИНИ

ЗДРАВЕЙТЕ, ДНЕШНАТА РЕЦЕПТА НАПОДОБЯВА ЧИЙЗКЕЙК НО СИ Е СЛАДКИШ КОЙТО СИ СТРУВА ДА СЕ ОПИТА! :)



НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:

0,200 ГРАМА ШОКОЛАД 
0,220 ГРАМА МАСЛО
0,300 ГРАМА ЗАХАР
6 ЯЙЦА
0,300 ГРАМА БРАШНО
1 ПАКЕТЧЕ БАКПУЛВЕР
0,500 ГРАМА ИЗВАРА
2 ПАКЕТЧЕТА ВАНИЛОВА ЗАХАР
0,300 ГРАМА КЪПИНИ
ЩИПКА СОЛ



НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

1. НАЧУПЕТЕ ШОКОЛАДА И ГО РАЗТОПЕТЕ НА ВОДНА БАНЯ ЗАЕДНО С МАСЛОТО (0,200 ГРАМА) ДО ХОМОГЕННА СМЕС

2. РАЗБИЙТЕ С МИКСЕР 4 ОТ ЯЙЦАТА И 0,150 ГРАМА ОТ ЗАХАРТА, СЛЕД КОЕТО ПРИБАВЯМЕ ВАНИЛОВАТА ЗАХАР И СОЛТА

3. СЛЕД ТОВА ПРИБАВЯМЕ РАЗТОПЕНИЯ ШОКОЛАД И РАЗБИВАМЕ ОТНОВО

4. НАКРАЯ ДОБАВЯМЕ БРАШНОТО И БАКПУЛВЕРА И РАЗБИВАМЕ НА НИСКА СТЕПЕН ДО ХОМОГЕННА СМЕС 


5. ОСТАВЯМЕ НАСТРАНА И В ДРУГА КУПА РАЗБИВАМЕ ИЗВАРАТА С ОСТАНАЛАТА ЗАХАР И ОСТАНАЛИТЕ 2 ЯЙЦА


6. НАМАЗВАМЕ КЕКСОВА ФОРМА С ОСТАНАЛИТЕ 0,020 ГРАМА ОТ МАСЛОТО , СЛАГАМЕ 1/3 ОТ КАФЯВИЯ КРЕМ СЛЕД ТОВА 1/2 ОТ ИЗВАРАТА , ОТГОРЕ СЛАГАМЕ 1/2 ОТ КЪПИНИТЕ , ПОВТАРЯМЕ СЛОЕВЕТЕ ПО ОЩЕ ВЕДНЪЖ И ЗАВЪРШВАМЕ С КАФЯВ КРЕМ

7. ПЕЧЕМ НА ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАГРЯТА ФУРНА С ВЕНТИЛАТОР НА 180 ГРАДУСА 55 МИНУТИ . СЛЕД КАТО ГО ИЗВАДИМ ОСТВЯМЕ ДА ИЗСТИНЕ ВЪВ ФОРМАТА ЗА 2 ЧАСА СЛЕД КОЕТО ОБРЪЩАМЕ НА ПОДХОДЯЩ ПОДНОС.

НАДЯВАМ СЕ ДА ВИ Е ХАРЕСАЛО , АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА МЕ СЛЕДВАТЕ МОЖЕТЕ ДА ХАРЕСАТЕ СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ ФЕЙЗБУК КАКТО И ДА ДАВАТЕ МНЕНИЯ И ОЦЕНКИ. БЛАГОДАРЯ , ХУБАВ И ПОЛЗОТВОРЕН ДЕН ОТ МЕН.


Коментари

Популярни публикации