ТОРТА МИЛФЬОЙ

ЗДРАВЕЙТЕ ДНЕС ЩЕ ВИ ПРЕДСТАВЯ ЕДНА ТОРТА КОЯТО ТРУДНО ЩЕ СЕ ЗАДЪРЖИ ЦЯЛА. УНИКАЛНО ВКУСНА И НЕ ПРЕКАЛЕНО СЛАДКА , ПОДХОДЯЩА ЗА ЛЕТНИТЕ ГОРЕЩИ ДНИ.
НЕОХОДИМИ ПРОДУКТИ:
*1 ПАКЕТ БУТЕР ТЕСТО - 800ГР.
*ПРЯСНО МЛЯКО-800ГР.
*ЗАХАР - 1 ЧАЕНА ЧАША
*МАСЛО - 125 ГР.
*ЯЙЦА - 3 БРОЯ
*БРАШНО - 4 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ
*ВАНИЛИЯ - 2 БРОЯ ГР.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
1. ОСТАВЯМЕ БУТЕР ТЕСТОТО ДА СЕ ОТПУСНЕ И С ПОМОЩА НА СЪД С МАХАЩИ СТЕНИ РЕЖЕМ 2 КРЪГА КОЙТО НАДУПЧВАМЕ С ВИЛИЦА
2. СЛАГАМЕ ГИ ДА СЕ ПЕКАТ НА 200 ГРАДУСА ЗАГРЯТА ФУРНА ДО ГОТОВНОСТ. КОГАТО ГИ ИЗВАДИМ ОЩЕ ТОПЛИ ГИ РАЗДЕЛЯМЕ НА 2. СТРАНИЧНИТЕ ПАРЧЕТА ОТ КРЪГОВЕТЕ СЪЩО ПЕЧЕМ , ТЯХ ЩЕ ИЗПОЛЗВАМЕ ЗА УКРАСАТА.
3. В ПОДХОДЯЩ СЪД НА КОТЛОНА СЛАГАМЕ 600 МЛ. ОТ МЛЯКОТО, МАСЛОТО ,ЗАХАРТА И ВАНИЛИИТЕ. БЪРКАМЕ ДО ХОМОГЕННА СМЕС.
4. В ДРУГ СЪД СМЕСВАМЕ 200 МЛ. МЛЯКО , 3 ЯЙЦА И ПРЕСЯТОТО БРАШНО.
5. НА БАВНА СТРУЯ СИПВАМЕ СМЕСТА С ЯЙЦАТА ПРИ КИПНАТОТО МЛЯКО ДОКАТО Е ОЩЕ НА КОТЛОНА. И БЪРКАМЕ НЕПРЕСТАННО.
6. БЪРКАМЕ КРЕМА ДОКАТО СЕ ЗГЪСТИ СЛЕД КОЕТО ГО МАХАМЕ ОТ КОТЛОНА И ОСТАВЯМЕ НАСТРАНА ДА СЕ ОХЛАДИ.
7. ЗАПОЧВАМЕ ДА ПОДРЕЖДАМЕ ТОРТАТА КАТО РЕДУВАМЕ БЛАТ И КРЕМ ДО СВЪРШВАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ КАТО ЗАВЪРШВАМЕ С КРЕМ . НАТРОШАВАМЕ ПАРЧЕТАТА ОСТАНАЛО БУТЕР ТЕСТО  И ГИ ПОРЪСВАМЕ ОТГОРЕ ЗА УКРАСА.
8. ТРЯБВА ДА ПОСЕДИ ПОНЕ 6 ЧАСА  В ХЛАДИЛНИК.
НАДЯВАМ СЕ ДА ВИ Е ХАРЕСАЛО АКО Е ТАКА МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ ИЛИ ДАЙТЕ ЕДИН ЛАЙК  :)

Коментари

Популярни публикации