НЕВЕРОЯТНА БИСКВИТЕНА ТОРТА С МАСКАРПОНЕ

                                                НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
     *МАСКАРПОНЕ - 500 гр.
     *БИСКВИТИ - 1 пакет бели и един кафяви
     *СМЕТАНА СЛАДКАРСКА - 200 мл.
     *ВАНИЛИЯ - 1 пакетче 8 грама
     *ПУДРА ЗАХАР - 3 супени л.
     *ШОКОЛАД - 200 грама
     *ПРЯСНО МЛЯКО - 100 мл.
     *ЕСЕНЦИЯ РОМ - 1 бр.

Разбиваме с миксер маскарпонето със сметаната, захарта и ванилията.
На водна баня слагаме да се разтопи шоколада.

 Смесваме прясното мляко със ромовата есенция.


Започваме да потапяме бисквитите и да ги редим във форма с махащи се страни , като редуваме крема с бисквити и част от разтопения шоколад.
Вторият ред се повтаря по същия начин и така до свършване на продуктите , като завършваме с маскарпоне . Отгоре по желание се натрошава шоколад или бадеми за красота.
Оставяме в хладилник да престой поне 6 часа.
ДОБЪР АПЕТИТ!

Коментари

Популярни публикации